Sondeig per Casal de Nadal

Algunes famílies han expressat a la darrera Assemblea de l’AFA la necessitat de tenir un casal de Nadal per poder portar els infants durant els dies no festius de les vacances de Nadal. Per aquesta raó i com que l’AFA sempre intenta ser útil i donar suport a les famílies sòcies que en formem part, s’ha plantejat la possibilitat d’organitzar-lo. Però es necessita un mínim d’infants per tal que sigui viable.
Per això fem aquest sondeig que en cap cas és una inscripció, sinó que ens donarà una idea de si és viable i per tant si és fa, més endavant podrem informar-vos de preus que seran molt ajustats com els del casal d’estiu i les instruccions per la inscripció. Però cal tenir en compte que no hi han beques de l’Ajuntament per a aquestes dates.
Naturalment, el casal estarà també obert per les famílies no sòcies o de fora de l’escola però els socis de l’AFA tindrem un preu especial amb descompte.
Cal que totes les famílies ho contesteu, necessiteu o no el casal.

SONDEIG CASAL DE NADAL

Informacions d'interès