Unes festes igualitàries i sostenibles!

El Ministeri de Consum va convocar una “vaga de joguines” per al 12 de desembre. Aquesta acció simbòlica volia denunciar l’impacte negatiu dels anuncis sexistes i advertir de la importància del joc en el desenvolupament dels infants.

I és que prop del 70 % dels vídeos amb publicitat de joguines a internet tenen estereotips de gènere: Bellesa i cura per a nenes, pilotatge, acció i construcció per a nens… El nostre paper com a famílies és molt important, parlar amb els nostres infants i no caure en els estereotips es bàsic per educar-los en la llibertat i la equitat de gènere.

Tanmateix, el Nadal és un moment de consum de vegades desenfrenat… escollir regals no materials, intentar reduir els embolcalls, comprar a les botigues del barri, fer menjars locals i de temporada i no malbaratar aliments també és educar als notres infants, ja que som el seu exemple.

Per tot això, des de les diferents comissions de l’AFA us volem desitjar uns dies de festes molt especials i feliços en família però sense oblidar les injustícies i les desigualtats!

Tots som l’AFA!

Informacions d'interès