Assemblea AFA: busquem relleus!

El dilluns 02 de maig a les 18:30 h tindrà lloc una assemblea del AFA. La realitzarem via telemàtica a través del següent link del Meet: https://meet.google.com/xzs-nufn-ivg

L’ordre del dia:

  • Aprovació de l’última acta
  • Informacions de la Junta
  • Informació i renovació comissions
  • Precs i preguntes

Abans de l’Assemblea ens agradaria compartir amb vosaltres la situació actual de la junta i de les comissions ja que es necessiten persones voluntàries per fer alguns relleus. Per això, us mostrem a continuació un quadre amb l’estat actual de l’AFA. No vol dir que les persones que hi formem part durant aquest curs anem a deixar-les de cop, però necessitem incorporacions noves per anar fent el traspàs durant els propers mesos i inclús durant l’inici del curs 22-23.

Ens agradaria que durant aquests dies, les persones que pensin que poden aportar a alguna de les comissions, es posin en contacte amb nosaltres per resoldre dubtes o inquietuds, tot i que a l’assemblea en parlarem de tot plegat!

Animeu-vos! Ser membre de la junta o les comissions de l’AFA és una tasca fonamental i molt gratificant! Les persones que ho anem deixant, és majoritàriament perquè portem molt de temps i els nostres infants aviat deixaran l’escola. A més, hem de donar pas a noves idees i formes de fer!!!!

Es prega la vostra assistència per parlar de tot plegat, pugueu o no entrar en alguna comissió perquè la participació de tots i totes és fonamental i hi han altres formes de participar.

Us hi esperem a tots i totes perquè entre TOTES I TOTS FEM ESCOLA!
JUNTA AFA ESCOLA TORRENT DE CAN CARABASSA.

Informacions d'interès