EL FINAL DEL CURS SERÀ UNA GRAN FESTA!

Aquest any després de dos anys difícils, per fi podrem celebrar la nostra Superfesta de final de curs!!!! Serà el dimecres 22 de juny a partir de les 16,30 h i fins a les 19,30 h.

Recordeu que el dia 22 és el darrer dia del curs i no hi ha servei d’acollida. A les 15 h cal recollir a tots els infants i tornar a partir de les 16,30 h per la festa!!!!!

Les famílies de 1r de primària han pogut recuperar després de la pandèmia aquesta tradició tan bonica i han organitzat plegades tota la festa amb el suport de l’AFA.

TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA ESTÀ CONVIDADA: ALUMNAT, EQUIPS DOCENTS I DIRECTIU, FAMÍLIES, EQUIP DE MONITORS... La festa és de totes i tots… i tots i totes som la festa…

Hi haurà berenar per tothom amb menjar i begudes fresques, jocs compartits, animació, una rifa molt especial i  molta música. I com a gran final… FESTA DE L’ESCUMA!

Al cartell adjunt trobareu el que heu de portar cada curs pel berenar. Recordeu portar els vostres gots reutilitzables per tota la vostra família (tot i que en podreu comprar si no en teniu) i intentar reduir al màxim els residus en el parament (evitant safates i plats d’un sol ús) i el menjar/begudes que porteu.

Molt important: els infants han de portar sabates d’aigua però subjectes al peu per evitar relliscades a la festa de l’escuma!

Per ú´ltim recordar que fem una rifa d’una taula de paddlesurf valorada en 400 € i d’una pala de pàdel valorada en 80 €! Ja podeu comprar les butlletes a les entrades i sortides de l’escola i també durant la festa!

I ja teniu la nova samarreta de l’AFA? També la podreu trobar!!!

Us esperem a tots i totes al pati de l’escola!!!

Esdeveniments carabassers