Ja esta aquí la FIRA DEL NADAL CARABASSER!

Heu fet el canvi d’armari i teniu roba en bon estat que ha quedat petita? Heu de fer neteja de joguines per poder posar al seu lloc les que portin els Reis? Doncs ja sabeu, porteu tot allò que estigui en bon estat i pugui ser reutilitzat al mercat de roba i joguina de segona mà del Torrent de Can Carabassa!

Recollirem joguines i roba de segona mà cada dia de dilluns 12 a divendres 16 de desembre, de 9:00 a 9:15 h i de 16:30 a 16:45 a l’entrada principal de l’escola del carrer Llobregós.

A més, enguany farem un sorteig d’una cistella de Nadal i d’una espatlla de pernil, podreu comprar els números per la rifa cada tarda a la porta principal o el mateix dia de la festa.

La Fira tindrà lloc el diumenge 18 de desembre d’11 a 14 h al pati de l’escola. Hi haurà la venda de segona mà de roba i joguines a uns preus simbòlics i a molt més…

Pels infants hi haurà paradetes, jocs i tallers organitzats per les famílies de 1r i 6è i també podreu gaudir del bar de la festa, organitzat per les famílies de 1r!

Recordeu! Les festes de l’escola han de ser sostenibles, i per això us recordem que porteu els vostres gots reutilitzables. I si no teniu encara el got del Torrent, no patiu, que podreu comprar-lo a la Fira!

Us esperem a totes les famílies amb moltes ganes i energia per passar un diumenge participant de l’escola dels nostres fills/filles!!! A més, és una activitat oberta al barri, podeu convidar tiets i tietes, avis i àvies, cosins, cosines, amics, amigues, veïns, veïnes…

Organitza: l’AFA, les mares i els pares enllaç de tots els cursos, les famílies de 6è per finançar el seu comiat i les famílies de primer per finançar la festa de final de curs de tota l’escola.

Esdeveniments carabassers