8M – 8Dones: Jugues?

Per què les reivindicacions també poden ser espais de descoberta i de gaudi. Després de conèixer una mica més les 8 Dones que hem escollit presentar-vos aquest 2023, us proposem jugar amb nosaltres.


Famílies de Can Carabassa, voleu Guanyar un lot de llibres i dolços? Doncs penseu en 8 dones rellevants en qualsevol disciplina i escriviu els 8 noms en un sol comentari al post d’instagram que trobareu avui i publiqueu la imatge del concurs al vostre story etiquetant l’AFA per a que tothom sàpiga que de dones rellevants n’hi ha un munt!!!


Teniu temps per participar fins el dia 15 de Març de 2023. Entre totes les persones participants sortejarem un lot, ben bonic. El lot consta de 2 llibres (“Les nostres mares”, de Gemma Ruiz Palà, premi Sant Jordi i “La casa de l’Iggie”, de Judi Blüme) regalats per la Sagitari Llibres la llibreria del Barri i un dolç d’allò més saborós, de Galette &Pastim, l’obrador més bo d’Horta!

Molta sort a totes les participants!

Esdeveniments carabassersInformacions d'interès