Seguim per un entorn escolar segur i pacificat!

Bon dia famílies! Com potser ja ho sabeu la nostra AFA forma part de la #RevoltaEscolar, un moviment format per AFA’s de Catalunya que demana entorns escolars sans i segurs, és a dir pacificats i lliures de fums i soroll. De fet, la nostra AFA va ser una de les 20 que van organitzar el primer tall al desembre de 2020.

http://www.revoltaescolar.cat

El 2021, gràcies a les nostres accions dins de la #RevoltaEscolar hem aconseguit pacificar el tram entre el carrer Llobregòs i el carrer Peris i Mencheta, i millorar considerablement la seguretat a l’entrada d’infantil.

Així i tot,a la comissió de sostenibilitat de l’AFA, constituïda per la Sílvia, la Sandra i la Clementine, considerem que queda molt per fer per millorar l’entorn i la seguretat a la nostra escola, i al barri, per això, ens agradaria tornar a les andanes (mai millor dit!).

Aquest curs, la #RevoltaEscolar organitza jornades de reivindicació cada 2 divendres, cada tall està centrat en una temàtica, com van ser la qualitat de l’aire, el soroll, la seguretat, l’urbanisme feminista o com aquest 14 d’abril, la calor a les aules.

Ús compartim aquest vídeo que s’havia creat el 2021 per animar les famílies a participar en les accions de la #RevoltaEscolar, però que segueix d’actualitat:

Animem les famílies que tinguin interès a participar en l’organització de tall o d’accions orientades a reclamar millores de la pacificació de l’entorn a afegir-se al següent grup de WhatsApp:

Can Carabassa respira – grup WhatsApp

Fins aviat!

Informacions d'interès