Torna la Kidical Mass a Barcelona

La segona Kidical Mass de la ciutat tindrà lloc el diumenge 7 de maig, a les 11:30 hores, amb punt de sortida a l’av. Josep Tarradelles amb pl. Francesc Macià. El recorregut discorrerà per l’av. Diagonal, pg. de Gràcia, Gran Via de les Corts Catalanes, pg. Sant Joan, per finalitzar al Parc de l’Estació del Nord. La trobada serà oberta a tots els infants i persones acompanyants, sense inscripció prèvia.

Columnes se estan organitzant per arribar a la Kidical Mass desde divers punts de la ciutat. Per adjuntar-vos a la columna d’Horta, ús convidem a unir-vos al grup de Telegram: https://t.me/+sBHdlDFHpDE0ODlk

La Kidical Mass és un moviment global que neix a Oregon (EUA) al 2008, per reclamar el dret de qualsevol criatura a poder-se moure en bicicleta sense perill. En els últims anys, el moviment ha agafat molt de ressò al centre d’Europa, especialment a Alemanya, on la Kidical Mass s’inicià el 2017. Actualment, es lidera el moviment a escala global des de la ciutat de Colònia amb gran ressò i èxit.

En l’edició del 2022, més de 90.000 infants, joves i famílies de més de 400 ciutats d’Alemanya, Bèlgica, Regne Unit, Noruega, Àustria i Suïssa van participar-hi.

El cap de setmana del 6 i 7 de maig de 2023 es preveu l’organització global de bicicletades Kidical Mass a diverses ciutats europees, entre les quals Colònia, París, Roma, Viena, Berlin, i de llatinoamèrica, com a Guayaquil (Equador).

Per a més informació: www.kidicalmass.cat

Informacions d'interès