Benvingut Toni!

El dijous 20 d’abril, la comissió encarregada de la selecció de direcció va aprovar amb una puntuació excel·lent el projecte d’en Toni Bravo per 2023-2027. L’AFA volem felicitar i donar la benvinguda al nostre nou director, benvingut Toni!

Al seu projecte, en Toni ha destacat la seva voluntat de reforçar ponts entre l’escola i la comunitat educativa, formada pels docents, l’alumnat i les famílies, i la seva intenció d’integrar plenament l’AFA i totes les famílies que la constituïm al seu projecte.

Celebrem aquesta voluntat d’obertura, i així aprofitem per estrenar una sèrie d’entrevistes que ens permetrà apropar-nos i conèixer una mica més les persones que formen part dels equips que treballen amb els nostres infants diàriament.

Agraïm a en Toni la seva valentia en estrenar la sèrie:

Informacions d'interès