#17M dia contra la LGBTIfòbia, fugim d’estereotips!

📯 Avui, #17M és el dia contra la LGBTIfòbia, les lletres són lletres, fugim d’estereotips! Tots i totes som diversos en capacitats, recursos, orientació, color, gènere… Com som i a qui estimem és cosa de cadascuna i cap persona té dret a fer-nos mal!
📌 Si ets un infant o un jove de l’Escola Torrent de Can Carabassa i reps algun tipus de comentari, insult o comportament de menyspreu degut a la teva orientació sexual i afectiva t’has d’adreçar a la teva tutora o tutor que t’ajudarà en aquesta situació.
Si com a família perceps algun comportament de violència contra un infant o jove de l’escola pots adreçar-te a la direcció de l’escola.
Com a comissió d’igualtat de gènere i diversitat sexual de l’AFA també et podem donar suport, pots adreçar-te a igualtatidiversitat@afacancarabassa.cat

IgualtatInformacions d'interès