¡NO ET CALLIS!

¡NO ET CALLIS!, és un curt creat pels nens i nenes de 5è i els seus monitors i monitores de l’Espai Migdia amb l’objectiu de conscienciar sobre el BULLYING, aquest problema tan recurrent als centres educatius, i promoure el respecte i la tolerància entre els estudiants.

Aquest, és un curtmetratge escolar emotiu que posa en relleu la realitat de l’assetjament escolar i la importància de treballar col·lectivament per afrontar aquest problema.

A través d’ aquesta història i la intervenció d’altres estudiants, mestres, famílies… s’ensenyen valors com el respecte, la tolerància i l’empatia, així com la necessitat de posar fi a l’assetjament escolar.

Aquest curtmetratge no només pretén generar consciència i empatia entre els infants, sinó també impulsar canvis a l’interior de l’escola.

Cadascú de nosaltres té la resposabilitat de posar fi al bullying i crear un entorn escolar segur i respectuós. Recordem, que ningú mereix ser maltractat ni intimidat. Tots som importants i tenim dret de ser tractats amb respecte i dignitat.

Treballem junts per erradicar el bullying de les nostres vides i crear un món millor.

Amb el compromís de tota la comunitat escolar, podem combatre l’ assatjament i garantir un entorn segur i saludable per a tots els infants.

Espai Migdia i AcollidaIgualtatInformacions d'interès