Deprecated: La funció jetpack_form_register_pattern és obsoleta des de la versió jetpack-13.4! Utilitzeu Automattic\Jetpack\Forms\ContactForm\Util::register_pattern en el seu lloc. in /home/customer/www/afacancarabassa.cat/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Darrera setmana d ‘escola! – AFA Can Carabassa

Darrera setmana d ‘escola!

Aquesta ja és la darrera setmana del curs però dilluns comença el casal d’estiu! Recordeu que aquesta setmana tenim dos esdeveniments importants: demà dimecres dia 20 a les 21 h es celebrarà l’assemblea de l’AFA on s’han de parlar temes molt importants i on totes les famílies membres de l’associació tenim molt a dir i divendres 22 a partir de les 17 h, la Festa de Final de curs organitzada per les famílies de primer.

Aquí trobareu totes les informacions:

CONVOCATÒRIA D’ASSEMBLEA DE L’AFA

Tothom preparat per a la Festa de final de curs?

Esdeveniments carabassersInformacions d'interès