C. Llobregós 17; 08032 Barcelona 934074015 info@afacancarabassa.cat

AFA Escola Torrent de Can Carabassa

Casal d'estiuInformacions d'interès

Arriba el casal d’estiu al Torrent de Can Carabassa

Dilluns 25 de juny comença el casal d’estiu organitzat per l’AFA del Torrent de Can Carabassa i gestionat pel propi equip de monitors.

L’activitat d’aquest estiu tindrà una durada de 6 setmanes. Del 25 al 29 de juny, del 2 al 27 de juliol i del 3 al 7 de setembre. Són possibles tres horaris diferents. De 9 a 13h. De 9 a 15h i de 9 a 17’00h (aquestes dues últimes opcions es contemplen amb el dinar inclòs)

El servei de cuina anirà a càrrec de l’empresa que durant tot l’any gestiona el menjador de l’escola, Pam i Pipa. S’adaptaran tots els menús que per necessitats mèdiques o culturals es demanin. Yo haurà servei d’acollida al matí (7’30 a 9) sempre i quan hi hagi un mínim d’infants que ho necessitin.

Cada dilluns a 1a hora es desvetllarà el centre d’interès de la setmana, que s’anirà treballant amb diferents activitat. La primera setmana tindrà com a eix el cinema.

Aquí teniu les informacions amb tot el que han de portar els infants, com es realitzen les entrades i sortides i altres recomanacions :

NORMATIVA DEL CASAL D’ESTIU 2018-ok

Per conèixer més en profunditat el projecte educatiu:

Projecte Casal EStiu 2018

I si teniu dubtes, incidències o comentaris, podeu escriure a: casaldestiu@afacancarabassa.cat

Bon estiu!!!!!

Traducció automàtica: