C. Llobregós 17; 08032 Barcelona 934074015 info@afacancarabassa.cat

Casal d'estiu

Aquesta setmana el casal… va de cine

Aquesta dilluns ens ha visitat una directora de cinema molt famosa al casal, ens ha ensenyat com es roda una pel·lícula i ens ha demanat que per al dijous quan ens torni a visitar cada grup hagi rodat un tràiler d’una pel·lícula. Així que al llarg de la setmana cada grup es dedicarà a preparar tot el que necessita per a rodar el seu tràiler. A finals de setmana si entreu al web ja podreu veure tots els tràilers que haurem rodat. El dimecres farem sortida de només matí, a les 13h ja estarem a l’escola. Anirem als cinemes Texas a veure la pel·lícula Roby i Toby el viatge fantàstic.

El divendres estarem tot el dia d’excursió. Dinarem amb pícnic. Els infants que no dinen a l’escola s’hauran de portar el dinar de casa. De P3 a 1r hauríem d’anar al llac de la Creueta del Coll, a dia d’avui ens han avisat que aquesta setmana la piscina romandrà tancada ja que tenen una fuita d’aigua molt gran i encara no han pogut detectar d’on és. Esperen que la setmana que ve ja estigui reparada. Així que aquesta setmana els infants de P3 a 1r aniran d’excursió al Parc del Laberint. El grup de 2n a 5è aniran a la piscina de la Clota. Totes les sortides les realitzarem amb transport públic, el dimecres amb metro i el divendres els grups del Laberint amb metro, i els grups de la Clota amb autobús.

Tots els infants que tinguin la T-12 agrairíem que la portéssiu els dies de la sortida per a poder-la utilitzar.

Menú d’aquesta setmana: Menú Juny casal d’estiu Can Carabassa

Traducció automàtica:

Segueix-nos

Comptador

  • 113.458 Visites