C. Llobregós 17; 08032 Barcelona 934074015 info@afacancarabassa.cat

AFA Escola Torrent de Can Carabassa

Casal d'estiu

Aquesta setmana, els infants del casal del Torrent de Can Carabassa es converteixen en xefs

Avui hem sabut que hem estat seleccionats per a formar part en un concurs de cuina. Ha vingut una cuinera molt reconeguda i ens ha cuinat una recepta. Ens ha engrescat a que al llarg de la setmana practiquem diferents receptes per a que dijous puguem trobar la millor recepta i poder cuinar davant seu.

Cada dia farem jocs d’aigua al casal, així que cada nen/a ha de portar el banyador, la tovallola i les xancletes per a mullar-se. Si volen poden portar estris d’aigua per a jugar. Cada dia anirà a casa per tal de que es pugui eixugar bé.

El dimecres al matí anirem d’excursió , amb autocar, al parc de Can Mercader a Cornellà. A les 13 hores ja estarem a l’escola. Aquest dia no cal que portin motxilla doncs no farem jocs d’aigua.

El divendres anirem tot el dia a la piscina. Recordeu que els infants que no dinen a l’escola han de portar el menjar de casa. Aquest dia, independentment de l’opció horària, tots els nens i nenes surten a les 17h.

Els grups de P3 fins a 1r aniran amb autocar a la piscina del club de tennis Sant Gervasi, a Sant Just Desvern.

Cal que els nens i nenes portin manguitos, armilla, bombolleta … el que vulgueu per entrar a la piscina. No deixen entrar matalassos inflables. La part de la piscina menys fonda fa 0’70.

Els grups de 2n fins a 5è anirem, amb autobús, a la piscina de la Clota. Aquest grup els infants que tinguin la T-12 agrairíem que la portéssiu per a poder-la utilitzar. Els monitors ens responsabilitzem en el cas de possible pèrdua.

L’equip de monitors/es

Traducció automàtica: