Deprecated: La funció jetpack_form_register_pattern és obsoleta des de la versió jetpack-13.4! Utilitzeu Automattic\Jetpack\Forms\ContactForm\Util::register_pattern en el seu lloc. in /home/customer/www/afacancarabassa.cat/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Torna el casal del Torrent de Can Carabassa amb un setembre de còmic – AFA Can Carabassa

Torna el casal del Torrent de Can Carabassa amb un setembre de còmic

Tornem després de les vacances amb les energies renovades! Aquesta setmana ens endinsarem en el món del còmic a través d’un personatge, el Capità Aranya. Aquest ens explicarà com es gesta un còmic i, entre tots, intentarem crear-ne un.
En breu tindrem el planning de la setmana i el menú del menjador.
Aquí podeu consultar totes les informacions i normativa general.

Casal d'estiu