Deprecated: La funció jetpack_form_register_pattern és obsoleta des de la versió jetpack-13.4! Utilitzeu Automattic\Jetpack\Forms\ContactForm\Util::register_pattern en el seu lloc. in /home/customer/www/afacancarabassa.cat/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
FOTOS DE LES DARRERES SETMANES DE JULIOL DEL CASAL. UN ESTIU MOLT ARTÍSTIC! – AFA Can Carabassa

FOTOS DE LES DARRERES SETMANES DE JULIOL DEL CASAL. UN ESTIU MOLT ARTÍSTIC!

Com ja sabeu, al casal d’estiu d’enguany els monitors, monitores i infants han explorat diferents vessants artístiques: la pintura, el cinema, la gastronomia… I en tots han demostrat que són uns grans artistes! A més, han fet excursions, jocs d’aigua, han anat a la piscina i moltes més activitats…

Aquí tenim una bona mostra de tot el que han fet les darreres setmanes de casal.

 

 

Casal d'estiu