Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /home/customer/www/afacancarabassa.cat/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
CIRCULAR INFORMATIVA DE L’ESPAI MIGDIA CURS 2018-19 – AFA Can Carabassa

CIRCULAR INFORMATIVA DE L’ESPAI MIGDIA CURS 2018-19

Com cada curs, l’escola disposa de servei de menjador gestionat per l’AFA. El dinar s’elabora diàriament a la cuina de la pròpia escola per l’empresa Pam i Pipa. Els alumnes estan atesos en tot moment pel nostre equip de monitors i monitores que s’encarreguen de l’espai migdia.

Aquí teniu en pdf la circular informativa de l’espai migdia per a aquest curs que comença:  circular famílies ESPAI MIGDIA 18-19

Per qualsevol dubte o aclariment no dubteu en posar-vos en contacte amb l’equip de monitors/es a través de la llibreta dels vostres fills/es o al telèfon o mail de l’AFA.

Espai Migdia i AcollidaInformacions d'interès