Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /home/customer/www/afacancarabassa.cat/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Activitats extraescolars definitives pel curs 2018-19 – AFA Can Carabassa

Activitats extraescolars definitives pel curs 2018-19

Aquest any s’han presentat 13 activitats (de les quals 3 tenien desdoblament per edats, per tant, en serien 16), de les quals han sortit 6 ( Ballem de P4 i P5 i de 1r a 3r, Pre-esport, Patinatge, Futbol de 1r a 3r i de 4rt a 6è, Atletisme i Escacs i Teatre de P4 i P5)

Hi ha hagut 123 inscripcions, de les que 22 s’han quedat fora i 4 s’han anulat. L’any passat vam comptabilitzar 126 inscripcions.

Queden, per tant, anul·lades: Guitarra, Batucada en Família, Tastaolletes, Judo, Ioga, Teatre de 1r a 3r i Hip Hop de 4rt a 6è.

Les Extraescolars començaran a l’Octubre i finalitzaran el 31 de Maig.
La Inscripció és per a tot el curs, amb un mínim d’un trimestre sencer. Per donar-se de baixa s’ha de fer amb un marge de 15 dies abans que acabi el Trimestre cursat a través d’e-mail a la Secretaria de l’AFA: secretaria@afacancarabassa.cat amb còpia a la comissió d’extraescolars: extraescolars@afacancarabassa.cat

Podeu consultar tota la informació a: extraescolars 2018-19

 

Extraescolars