Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /home/customer/www/afacancarabassa.cat/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Loteria de Nadal – AFA Can Carabassa

Loteria de Nadal

Com cada any per aquestes dates, us informem que els pares i mares d’enllaç ja tenen a la vostra disposició la Loteria de Nadal.

A cada infant de l’escola se li ofereix un talonari amb 10 butlletes a un preu de 3 €/butlleta. D’aquests, es juguen 2,30 € i 0,70€ són recaptació per l’AFA. 

L’objectiu d’aquesta venda és recaptar diners per l’AFA i assegurar així el bon funcionament de la nostra associació i per aquesta raó us demanem la col·laboració de totes les famílies.

Recordeu que la data màxima per entregar els diners i la matriu del talonari als pares/mares d’enllaç és el 30/11/2018. Si teniu dubtes o comentaris, podeu parlar amb ells i tots us atendran encantats!

 

Informacions d'interès