Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /home/customer/www/afacancarabassa.cat/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Parlem d’abusos sexuals – AFA Can Carabassa

Parlem d’abusos sexuals

És un tema difícil d’abordar però que a totes les famílies ens preocupa i és important que els nostres infants puguin tenir tota la informació possible.

A l’infoK, que és informatiu per nens i nenes del clubsuper3 de tv3, han parlat d’aquest tema amb molta sensibilitat però alhora molta claredat. Si voleu donar un cop d’ull al vídeo i després veure’l amb els vostres fills o filles, aquí teniu l’enllaç:

infoK: parlem d’abusos sexuals

També us posem aquí la web de la fundació de la que parla el vídeo: https://www.fbernadet.org/

Informacions d'interès