Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /home/customer/www/afacancarabassa.cat/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Taller de cookies – AFA Can Carabassa

Taller de cookies

L’AFA Can Carabassa ofereix amb l’empresa que ens fa el servei de menjador PamiPipa, un taller en horari extraescolar totalment gratuït pels infants de les famílies sòcies de l’AFA. Teniu temps per apuntar-vos fins el 25 de març. Tingueu en compte que només hi ha 25 places!

Formulari per apuntar-se.

El taller es farà el dimarts 2 d’abril a les 16.45 h i tindrà una duració d’una hora.

Esdeveniments carabassersEspai Migdia i Acollida