C. Llobregós 17; 08032 Barcelona 934074015 info@afacancarabassa.cat

AFA Escola Torrent de Can Carabassa

Esdeveniments carabassers

El taller de cookies, tot un èxit! Nyam!!

Aquest passat dimarts va tenir lloc un taller de galetes gratuït per les famílies sòcies de l’@afa_carabassa.

El taller consistia en decorar galetes i van participar unes 20 famílies. Com que s’acosta la Pasqua i el Sant Jordi les galetes tenien forma de ou de pasqua, de llibre i de rosa. Les criatures van gaudir molt decorant amb la seva imaginació i creativitat les galetes. Vam passar tots i totes una estona agradable aprenent a fer coses divertides i originals a l’escola fora de l’horari lectiu. Gràcies a Pam i Pipa i l’AFA per haver-nos regalat aquest taller. Esteu atentes que n’hi haurà més…

Traducció automàtica: