C. Llobregós 17; 08032 Barcelona 934074015 info@afacancarabassa.cat

Esdeveniments carabassers

El taller de cookies, tot un èxit! Nyam!!

Aquest passat dimarts va tenir lloc un taller de galetes gratuït per les famílies sòcies de l’@afa_carabassa.

El taller consistia en decorar galetes i van participar unes 20 famílies. Com que s’acosta la Pasqua i el Sant Jordi les galetes tenien forma de ou de pasqua, de llibre i de rosa. Les criatures van gaudir molt decorant amb la seva imaginació i creativitat les galetes. Vam passar tots i totes una estona agradable aprenent a fer coses divertides i originals a l’escola fora de l’horari lectiu. Gràcies a Pam i Pipa i l’AFA per haver-nos regalat aquest taller. Esteu atentes que n’hi haurà més…

Traducció automàtica:

Segueix-nos

Comptador

  • 119.502 Visites