Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /home/customer/www/afacancarabassa.cat/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
L’escola Torrent de Can Carabassa al “Dansa Ara 2019” – AFA Can Carabassa

L’escola Torrent de Can Carabassa al “Dansa Ara 2019”

Dansa Ara és un esdeveniment de dansa contemporània organitzat per l’Ajuntament de Barcelona on participa l’alumnat de cicle inicial d’escoles de Barcelona.

I com cada curs, la nostra escola ha participat amb els alumnes de segon de primària.

Professors, alumnes i famílies han compartit una jornada de dansa en la qual els nens i les nenes són protagonistes d’un gran espectacle al Palau Sant Jordi.

Aquí teniu el vídeo d’enguany:

Aquest projecte vol promocionar l’aprenentatge de les habilitats rítmiques i artístiques dels infants mitjançant la dansa contemporània i compta amb la col·laboració de les següents entitats: Companyia IT Dansa de l’Institut del Teatre, Factoria Mascaró, Palau Sant Jordi-BSM i Barcelona Promoció- Anella Olímpica.

Informacions d'interès