C. Llobreg贸s 17; 08032 Barcelona 934074015 info@afacancarabassa.cat

Informacions d'inter猫s

Crida a la participaci贸 de les fam铆lies per un projecte d’inclusi贸 social de la UPF, amb el suport de la FaPaC

La FaPaC fa una crida a les fam铆lies de nens i nenes SENSE autisme, principalment d’entre 8 i 12 anys, per participar en un projecte conjunt de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i l’Hospital Sant Joan de D茅u que treballa per millorar les capacitats socials dels nens i nenes amb autisme.
El projecte vol preparar millor als nens i nenes amb autisme perqu猫 s’integrin millor en la societat i siguin m茅s aut貌noms, mentre que, alhora, els nens i nenes sense autisme col路laborin millor en el proc茅s d’integraci贸 dels nens i nenes amb autisme.

Per aix貌, necessiten que molts nens i nenes amb i sense autisme juguin junts i aix铆 puguem analitzar si, efectivament, es promouen els comportaments d’iniciaci贸 social en els nens i nenes amb autisme.
Tan sols 茅s una sessi贸 de joc de 90′ un dia a la tarda o un dissabte al mat铆. El videojoc gegant est脿 instal路lat al Campus de Poblenou de la UPF; a un carrer del Centre Comercial Gl貌ries amb molt f脿cil acc茅s.
Animeu-vos a participar! Ser脿 molt divertit pels vostres fills i filles!

Per participar tan sols heu de contactar amb:

  • Juan Pedro Ben铆tez (Psic貌leg): juanpedro.benitez@upf.edu (663 380 970)
  • Ciera Crowell (Investigadora): ciera.crowell@upf.edu (93 542 2873)
  • Prof. Narc铆s Par茅s (Cap de grup): narcis.pares@upf.edu (93 542 26 31)

Traducci贸 autom脿tica: