Deprecated: La funció jetpack_form_register_pattern és obsoleta des de la versió jetpack-13.4! Utilitzeu Automattic\Jetpack\Forms\ContactForm\Util::register_pattern en el seu lloc. in /home/customer/www/afacancarabassa.cat/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Un matí genial a la Fira de Nadal! – AFA Can Carabassa

Un matí genial a la Fira de Nadal!

Moltes gràcies a totes les famílies que avui s’han apropat a comprar roba i joguines de segona mà i també a gaudir de les delicatessen i els jocs que han preparat les famílies de primer!

I evidentment moltíssimes gràcies a totes les famílies de primer per organitzar el servei de bar, els jocs i la rifa i a totes les mares i pares d’enllaç per recollir, organitzar i vendre a la fira tots els objectes recaptats durant la setmana.

Sense les famílies implicades, res seria possible!

En el sorteig de la “paletilla” ha estat premiat la butlleta 43 blau:

Allò que no s’ha venut, se li ha donat a l’esplai Trencaclosques. Recordem que els diners recaptats per aquestes fires van a finançar la festa de final de curs de tota l’escola que tradicionalment preparen les famílies dels infants que cursen primer de primària. Aquí teniu aquesta infografia:

Esdeveniments carabassers