Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /home/customer/www/afacancarabassa.cat/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
La màgia de les Festes arriba al Can Carabassa – AFA Can Carabassa

La màgia de les Festes arriba al Can Carabassa

I de les bústies màgiques van volar tots els missatges dels infants carabassers i els desitjos i els guarniments es van anar col·locant per tota l’Escola. I així, en arribar dilluns, tots els infants van trobar un lloc màgic on celebrar l’inici d’unes Festes molt especials!

Que tots els vostres desitjos es facin realitat i que el 2021 ens porti molta felicitat!

Moltes gràcies a tots els infants i les seves famílies per participar, a l’escola, a l’equip de monitores per la seva implicació i dedicació. A les famílies de 3r que han ajudat al muntatge i decoració i un agraïment ben especial a la comissió de festes per demostrar-nos que res és impossible i portar a l’escola la màgia del Nadal.

Esdeveniments carabassers