Deprecated: La funció jetpack_form_register_pattern és obsoleta des de la versió jetpack-13.4! Utilitzeu Automattic\Jetpack\Forms\ContactForm\Util::register_pattern en el seu lloc. in /home/customer/www/afacancarabassa.cat/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Ús en Recordeu d’En Closqui? 🐢 – AFA Can Carabassa

Ús en Recordeu d’En Closqui? 🐢

Un dia com avui de fa un any, just abans de tancar les nostres escoles, famílies de p4 van dur la tortuga Closqui al CRARC (CENTRE DE RECUPERACIO D’AMFIBIS I REPTILS DE CATALUNYA) per tal que pogués ser atesa d’acord amb les seves necessitats. Hem pensat que seria bonic fer un recordatori conjunt perquè segur que els infants pensen en ell (és mascle!) alguna vegada i, en aquest sentit, recuperar o recordar petites actuacions que en el nostre dia a dia poden ajudar en la convergència amb el nostre entorn. En aquest sentit,des de la Comissio de Sostenibilitat de l’AFA de Can Carabassa promovem l’ús de les ampolles i embolcalls reutilitzables pels esmorzars i berenars,per generar menys residus i, d’aquesta manera, cuidar el nostre planeta.

Informacions d'interès