C. Llobregós 17; 08032 Barcelona 934074015 info@afacancarabassa.cat

Informacions d'interès

Connectades al blau!

El passat 2 d abril va ser El Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme, una gran ocasió per a sensibilitzar al conjunt de la societat i per treballar valors i aspectes tan importants com el respecte, la tolerància, la inclusió i la diversitat.

Durant la setmana abans de les vacances de Setmana Santa, la Coordinadora de monitores de NEE va proposar diferents activitats per donar-hi visibilitat. A més, el divendres dia 26 es va convidar a les famílies de l’escola que els infants portessin una samarreta blava, color de l’autisme.

Aquí teniu el conjunt fotografies de totes les activitats que es van dur a terme:

Traducció automàtica:

Segueix-nos

Comptador

  • 119.590 Visites