Deprecated: La funci贸 jetpack_form_register_pattern 茅s obsoleta des de la versi贸 jetpack-13.4! Utilitzeu Automattic\Jetpack\Forms\ContactForm\Util::register_pattern en el seu lloc. in /home/customer/www/afacancarabassa.cat/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Celebrem els Oceans! 馃寠馃悪 – AFA Can Carabassa

Celebrem els Oceans! 馃寠馃悪

El dia 8 de juny es celebra el Dia Mundial dels oceans. Els oceans connecten a les persones de tot el m贸n, regulen el clima, alimenten a milions de persones, produeixen oxigen, s贸n l’h脿bitat d’una gran varietat d’茅ssers vius incre茂bles i ens proporcionen medecines i molts m茅s recursos.

Per garantir la salut de les nostres comunitats i de les generacions presents i futures 茅s imprescindible que tinguem cura dels oceans. Des de la nostra petita comunitat que 茅s l’AFA del Torrent de Can Carabassa volem contribuir en aquesta causa, sobretot recordant la necessitat d’aturar la contaminaci贸 pels pl脿stics. Aquesta 茅s una amena莽a greu perqu猫 el pl脿stic es degrada molt lentament i contamina les vies fluvials durant molt de temps. A m茅s, la pol路luci贸 dels pl脿stics perjudica la salut dels animals marins.


Per posar en valor la necessitat de tenir uns oceans sans,volem demanar-vos que treballeu amb els vostres fills i filles el tema i ens envieu dibuixos,fotos o frases inspiradores relacionades amb els oceans i tot el que ens aporten, a partir dels quals prepararem una sorpresa!


Podeu enviar les vostres creacions a sostenibilitat@afacancarabassa.cat o al grup de whatsapp: Grup Dia dels Oceans

Teniu temps fins el dia 3 de juny!

Informacions d'inter猫s