Deprecated: La funció jetpack_form_register_pattern és obsoleta des de la versió jetpack-13.4! Utilitzeu Automattic\Jetpack\Forms\ContactForm\Util::register_pattern en el seu lloc. in /home/customer/www/afacancarabassa.cat/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
#25N 🟣 – AFA Can Carabassa

#25N 🟣

Demà 25 de Novembre per donar suport al Dia Internacional per a l’eliminació de la Violència vers les Dones, ús convidem a posar-vos una peça de roba de color violeta.

El maltracte a la dona ve de la desigualtat i la única manera d’eliminar la violència contra la dona és l’educació, l’educació en igualtat, però real, no de paraula. És la base per poder erradicar la violència de gènere i de qualsevol altre tipus de violència.
Les nenes i els nens han de crèixer en igualtat, però també en equitat, donant a cada persona el que necessita.
Des de l’AFA de l’Escola Torrent de Can Carabassa volem apostar per l’educació en Igualtat i Equitat des de les nostres llars i al nostre centre educatiu.

Informacions d'interès