Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /home/customer/www/afacancarabassa.cat/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
El plan B: cistella de Nadal – AFA Can Carabassa

El plan B: cistella de Nadal

Malauradament la fira de Nadal del dia 12 no es va poder dur a terme un altre cop per culpa de la pandemia i el sorteig tradicional de paneres ha quedat anul·lat.

Però tenim un PLAN B: sorteig d’una única Panera valorada en més de 50€. Seran vàlides les butlletes venudes amb anterioritat i podreu seguir comprant-ne fins el dia 21 per la tarda a l’entrada principal a les hores de les entrades i sortides de l’escola!

COMPREU MOLTS NÚMERETS!!!!!!!

El sorteig es realitzarà telemàticament i s’anunciarà el numero guanyador el dia 21 per la nit. L’entrega s’acordarà amb la persona afortunada!

QUE NO DECAIGUI LA IL·LUSIÓ!!!

Informacions d'interès