Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /home/customer/www/afacancarabassa.cat/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
AFA Can Carabassa a la rua de carnestoltes del barri – AFA Can Carabassa

AFA Can Carabassa a la rua de carnestoltes del barri

El passat dissabte 18 de febrer més de 100 persones van participar en la comparsa de la nostra AFA a la rua del barri d’Horta. Va ser molt divertit! us deixem algunes imatges i reiterem les nostres felicitacions a la comissió de festes per organitzar-ho tant bé, als geganters i a tots els participants!

Esdeveniments carabassersInformacions d'interès