Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /home/customer/www/afacancarabassa.cat/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
8M-8Dones Marifé Arroyo – AFA Can Carabassa

8M-8Dones Marifé Arroyo

Marifé Arroyo, coneguda com “la Mestra”, va néixer el 1946 i és una mestra valenciana. 

Va ser dels primers docents que introduí el valencià a l’escola pública durant el franquisme. Va implantar també models educatius més progressistes que ara formen part de l’essència de l’escola pública. Per totes aquestes iniciatives, va ser represaliada i expulsada de la primera escola on va entrar a treballar. 

No va desistir i va seguir ensenyant de la mateixa manera fins a jubilar-se.

Altres Informacions:

https://www.apuntmedia.es/programes/zoom/articles/marife-arroyo-coneguda-mestra-parla-seu-alumnat-barx-van-ensenyar-llengua_1_1552335.html

IgualtatInformacions d'interès