Deprecated: La funció jetpack_form_register_pattern és obsoleta des de la versió jetpack-13.4! Utilitzeu Automattic\Jetpack\Forms\ContactForm\Util::register_pattern en el seu lloc. in /home/customer/www/afacancarabassa.cat/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
2 d’abril dia Mundial de la conscienciació de l’Autisme – AFA Can Carabassa

2 d’abril dia Mundial de la conscienciació de l’Autisme

Aquest divendres 31/03/2023 veniu vestits de blau a l’escola!!!!

Per què de blau? Celebrem que el 2 d’abril és el dia Mundial de la conscienciació de l’Autisme. Els alumnes amb autisme conviuen amb diferents reptes a l’hora d’aprendre i anar als centres educatius. El 25% de l’alumnat amb necessitats específiques té AUTISME.

Ajuda’ns a fer visible l’invisible!

Durant tota aquesta setmana els monitors espai migdia estan duent a terme activitats sobre l’autisme amb els infants de tots el cursos.

Espai Migdia i AcollidaInformacions d'interèsTots Som Especials