Deprecated: La funció jetpack_form_register_pattern és obsoleta des de la versió jetpack-13.4! Utilitzeu Automattic\Jetpack\Forms\ContactForm\Util::register_pattern en el seu lloc. in /home/customer/www/afacancarabassa.cat/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Dia Mundial de Sensibilització sobre l’Autisme – AFA Can Carabassa

Dia Mundial de Sensibilització sobre l’Autisme

Perquè blau? Blau com la mar, moltes vegades calmada, pero a vegades turbulenta per diferents motius, com ocorre amb els qui presenten aquesta condició.

Perquè una peça de puzzle? Per reflectir la complexitat i l’enigma que genera la condició de l’espectre autista.

Perquè les peces de diferents colors? Representa la diversitat de persones que conviuen dia a día amb aquesta condició i totes les persones que intervenen en el procés: família, comunitat, escola, amics professionals….

TOTS SOM DIFERENTS, TOTS SOM IGUALS, TOTS ENCAIXEM!!!!

Informacions d'interès