Guia de lectures per la igualtat de gènere

En el marc de la Fira de Sant Jordi, la Comissió d’Igualtat de Gènere i Diversitat Sexual de l’AFA Torrent de Can Carabassa hem preparat una guia de lectura per oferir a les famílies un seguit de títols de contes i novel·les que promouen els valors de la codeducació.

La guia ha estat elaborada amb la col·laboració de la Biblioteca d’Horta – Can Mariner, partint de la “Guia per la igualtat de gènere i la violència zero” realitzada per Fundesplai dins del seu projecte enCORatja’t.

La guía que presentem organitza els diferents títols per edats, entre els 3 i els 12 anys (etapes d’infantil i primària). Dins de cada edat s’ordenen alfabèticament, amb una breu descripció de la temàtica del llibre. També apuntem la disponibilitat dels mateixos a la Biblioteca del barri.

Famílies, us animem a endinsar-vos en la guía i descobrir títols interessants on nens i nenes gaudiran, molts plens d’aventures, d’altres que els ajudaran a expressar sentiments i dificultats. A la Fira en trobareu alguns dels títols de la Guia.

Guia Lectures Igualtat: Descarregar

Igualtat