Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /home/customer/www/afacancarabassa.cat/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Vols conèixer la gran família del Torrent? – AFA Can Carabassa

Vols conèixer la gran família del Torrent?

Aquest curs 2022/2023 des de la Comissió de Comunicació hem engegat una iniciativa per intentar que tots els membres de la nostra escola ens coneguem una miqueta més. Per això hem anat publicant una sèrie de micro-entrevistes: al nostre nou director, a mestres, monitors i tothom que ha volgut participar. Avui publiquem el recull de les que tenim fins ara, però recordeu que encara podeu participar si hi esteu
interessats, i el proper curs les seguim compartint.

Aquest es l’enllaç per respondre l’entrevista:

https://forms.gle/KreeBFqpyreQQgx6A

Moltes gràcies a tots els que us heu animat a participar!

Toni 1/3

Toni 2/3

Toni 3/3

Manel

Cristina

Roser

Joana

Maria Rosa

Roser

Núria (1/2)

Núria (2/2)

Marta i M.Àngels 1/2

Marta i M.Àngels 2/2

Informacions d'interès