Deprecated: La funció jetpack_form_register_pattern és obsoleta des de la versió jetpack-13.4! Utilitzeu Automattic\Jetpack\Forms\ContactForm\Util::register_pattern en el seu lloc. in /home/customer/www/afacancarabassa.cat/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Guia de Comunicació Inclusiva – AFA Can Carabassa

Guia de Comunicació Inclusiva

Des de la comissió d’Igualtat de Gènere i Diversitat Sexual hem treballat aquesta Guia de comunicació inclusiva. Ens hem basat en materials de l’Ajuntament de Barcelona. Recollim aspectes no només de comunicació escrita, sinó que treballem a partir de la filosofia que “Tot comunica”, per això hi ha referències a músiques, balls, activitats extraescolars, fires… i també molta informació referida a llenguatge.


Descarrega la Guia


És un document viu, obert que ha d’anar nodrint-se de l’experiència i coneixements de totes, per tant si voleu fer qualsevol aportació, encantadíssimes.

Per una escola inclusiva!! 💜💪🏿🌈

Igualtat