Espai Migdia i Acollida

Espai migdia

EL MENJADOR
A partir del casal d’estiu 2006 el nostre menjador és un menjador SOSTENIBLE amb aliments frescos, ecològics i de proximitat elaborats diàriament a la cuina de l’escola.
Aquest servei ho gestionem amb els Serveis Educatius Pam i Pipa i els menús s’elaboren conjuntament amb la nutricionista de Pam i Pipa, la coordinadora i la comissió de menjador. El primer trimestre s’elabora un menú especial per P3 considerant que es troben en fase d’adaptació.Cada mes es dona el menú via motxilla i es publica a la nostra web.

LA ORGANITZACIÓ

P3 dina a la classe a les 12:30. Els monitors/es preparen taula i serveixen el menjar que tenen preparat amb carros. A mida que acaben surten a jugar a la terrassa fins les 13:30 h, hora que van a dormir fins a les 14:30 h , a partir del 2n trimestre es renten les dents.

P4 a les 12:30 h sortiran a la terrassa amb 2 monitors/es mentres un monitor/a prepara les taules. Un cop estigui preparat entraran a la classe es renten mans, agafen els tovallons i comencen a dinar, tal com acaben de menjar es renten les dents i surten a la terrassa, cap a les 14:00h quan estiguin tots baixaran al pati gran.

P5 a les 12:30 h baixaran amb els monitors/es al pati gran. A les 13h un monitor els acompanya al menjador, es renten mans, agafen tovallons i comencen a dinar. A mida que acaben es renten les dents i surten al pati fins a les 15h que ja pugen a la classe amb la mestra.

1r i 2n A les 12:30 h entren al menjador on ho troben tot preparat. A mida que acaben surten al pati gran.

3r i 4t A les 12:30 h entren al menjador amb monitors/es per parar taula, quan estigui tot preparat comencen a dinar i a mida que acaben surten al pati.

5è i 6è a les 12:30 h surten al pati i a les 13:45h entren per grups a parar taula, un cop preparat comencen a dinar i tal com acaben surten al pati.